fbpx

Persoonlijk traject

Lijkt het je fijn om een intensieve samenwerking aan te gaan? Volledig gericht op jouw persoonlijke situatie.

Voel jij dat jij behoefte een traject op maat te starten waarbij de focus 100% op jouw proces ligt? Elke situatie, elke emotie en elke onzekerheid zal de juiste persoonlijke aandacht krijgen. Zodat jij Echt uit je Scheiding komt en ruimte creëert voor een nieuw op te bouwen leven waarbij rust, levenslust en energie centraal staan.

We gaan dit samen doen en daar heb ik ongelooflijk veel zin in.

Wil je vrijblijvend kennis maken en al ‘Eerste Hulp bij Scheiding’ ontvangen. Neem dan contact met me op via onderstaande button.

Volledige aandacht voor elke stap die jij zet

We gaan zeer gericht op jouw situatie aan de slag. Door één op één te werken kan ik goed inspelen op wat er op dat moment speelt. Je zet snelle stappen, krijgt houvast en je hervindt rust. Ik begeleid, stuur bij en pas aan als het bij jou nét even anders loopt

De focus op wensen, verlangens, angsten en onzekerheden die jij persoonlijk ervaart. Ik kan optimaal naar je luisteren en daarbij gepaste hulpmiddelen inzetten.

Extra waarde

* Onderscheidende en exclusieve aanpak op maat.
* Gericht op jouw persoonlijke situatie.
* Jouw tempo.
* Aandacht voor specifieke omstandigheden.
* Verbaal – non verbaal contact.
* Intensieve samenwerking.
* Ik ben er 100% voor jou.
* Persoonlijke ontdekkingstocht naar jouw persoonlijke gedachten, angsten, emoties, onmacht, energie, levenslust, kracht en plezier.

Scheiden is een megaklus,
laat me je helpen

De live-dag gaf mij nieuwe inzichten, die mij verder gaan helpen in het proces.

De grootste indruk die de live-dag op mij heeft gemaakt is het horen van het verhaal achter een scheiding en met name de verschillende emoties die daarmee gepaard gaan. Ik vind het fijn dat ik daardoor meer begrip heb gekregen voor mijn ex-partner en kinderen.
Met onze individuele verhalen als uitgangspunt, vertelde Kara de theorie die eraan gekoppeld zit. Dat gaf mij nieuwe inzichten, die mij verder gaan helpen in het proces.

Dank je wel Kara en ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst!

Anoniem (45)

‘Dat de beslisser hetzelfde pad bewandeld als de geconfronteerde was voor mij echt een eye-opener’.

Wat een fijne bijeenkomst was het afgelopen zaterdag. Ik was met 5 andere leuke vrouwen dat voelde al heel fijn. Voor mij persoonlijk was het een echte eyeopener dat de beslisser hetzelfde pad loopt dan de geconfronteerde dat gaf me wat meer rust. Ik kwam met een goed gevoel thuis. Dankjewel Kara!

Petra (49)

Investering

Persoonlijk traject

* 10 persoonlijke sessies van 60 min.
* Binnen een traject van 6-10 maanden.
* Q&A op elk moment van de dag via email.
* Toegang tot het online platform ‘Écht uit je scheiding’.

Interesse in het persoonlijk traject? Ik maak graag kennis met je.
Neem contact met me op via onderstaande knop.