fbpx

Samen maakt je sterker.

Met wie kan ik over mijn scheiding praten? Hoe krijg ik rust in mijn hoofd? Weer grip op mijn leven. Ben ik gek geworden en ervaren anderen dit ook?

De grootste angsten en uitdagingen komen tijdens de live-dagen aan bod. Het gemis van ex-partner, kinderen en het gezin, boosheid en verdriet

Vrouwen die worstelen met het verwerken van hun scheiding in contact brengen. Een ‘beslisser’ of ‘geconfronteerde’, een recente scheiding of eentje die al langer achter je ligt.

Wil je erbij zijn?
Agenda: Vrijdag 22 november 2024 11-16 uur in omgeving Utrecht                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Voel je gesteund en begrepen, kom in contact met gelijkgestemden.

Ik hoor zo vaak van vrouwen die een scheidingsproces doorleven, “mijn situatie is anders” of  “ik doe het wel alleen”.  Het gevoel er alleen voor te staan, dat jij de enige bent. Hoe eenzaam is dat.

Uit ervaring, bij mezelf en van anderen, weet ik hoe fijn het is vertrouwen te krijgen, helderheid te creëren en weer te geloven dat ook jouw leven weer moeitelozer mag en zal worden zodat je weer toekomstperspectief krijgt.

In gesprek met gelijkgestemden die je begrijpen waar je stond en naartoe wilt. Vrouwen die weten waar je doorheen gaat en die jou supporten. Er is geen snellere manier van groei en inzicht krijgen dan door dat van een ander te horen. Vrouwen die hetzelfde pad bewandelen, net iets verder zijn, of juist nog tegen fases aanlopen waar jij al doorheen bent.

Gooi je schaamte en belemmeringen overboord en meld je meteen aan voor de Live Dag.

 

  • Vrijdag 22 november 2024 in Utrecht eo Investering €77 11:00 – 16:00 uur incl workshop, koffie/thee met versgebakken lekkernij bij aankomst, uitgebreide lokale lunch met dagverse producten, meditatie en nog veel meer.

Scheiden is een megaklus,
laat me je helpen

De live-dag gaf mij nieuwe inzichten, die mij verder gaan helpen in het proces.

De grootste indruk die de live-dag op mij heeft gemaakt is het horen van het verhaal achter een scheiding en met name de verschillende emoties die daarmee gepaard gaan. Ik vind het fijn dat ik daardoor meer begrip heb gekregen voor mijn ex-partner en kinderen.
Met onze individuele verhalen als uitgangspunt, vertelde Kara de theorie die eraan gekoppeld zit. Dat gaf mij nieuwe inzichten, die mij verder gaan helpen in het proces.

Dank je wel Kara en ik kijk uit naar de volgende bijeenkomst!

Anoniem (45)

‘Dat de beslisser hetzelfde pad bewandeld als de geconfronteerde was voor mij echt een eye-opener’.

Wat een fijne bijeenkomst was het afgelopen zaterdag. Ik was met 5 andere leuke vrouwen dat voelde al heel fijn. Voor mij persoonlijk was het een echte eyeopener dat de beslisser hetzelfde pad loopt dan de geconfronteerde dat gaf me wat meer rust. Ik kwam met een goed gevoel thuis. Dankjewel Kara!

Petra (49)